24 January 2010

Photoshop is my friend :)

Då har man suttit o pysslar lite i photoshop tillsammans med min sambo. Tur att han kan och kan lära mig . Här kommer en bild på min pif tröja som jag myser omkring i. Den är så mjuk och skön :)Härrom dagen när jag satt och fiste runt på nätet så hittade jag ett mönster på en sån fin tunika. Så, det stod att om man ville ta del av de så skulle man visa bild på de så här är min :) Det är en sommartunika :) Det var en toppen bra beskrivning och en bra ekvation om hur man räknar ut så att det passar sina egna mått. Tänk att allt gled på så lätt :) Är mkt nöjd med tunikan och kommer att göra fler sådanna, både i denna längden och lite längre som klänning.


Mönster: Made by Rae, Sew, mama, sew!
Tyg: Aprikost tunt tyg som är ett loppisfynd, blommigt tyg från Jysk där ja fyndade 3 meter tyg för 30kr (förra vintern).

4 comments:

 1. kul, se ut att sitta okey, jättesöt tunika, me like!

  ReplyDelete
 2. Kjempefine klær! Så glade farger på tunikaen og genseren så kjempegod ut;) Tusen takk for PIF i posten, den ble veldig godt mottatt av Dea på to år. Kommer nok bilde etterhvert! Ha en fin uke.

  Klem Ingeborg

  ReplyDelete
 3. men WOW va grymt duktig du är på att sy! helt sjukt snyggt :D och HÄRLIGA färger!
  Mvh åsa r

  ReplyDelete
 4. Vad fin du är ;)) Hoppas allt är bra annars...! :)

  ReplyDelete