19 January 2010

Piffar kommer och går


Mina piffisar har kommit :)Det har kommit två paket till mig. De första som kom var med en stämpel från Finland på. Det är den underbara rosa rutiga tröjan från Rostis, tusen tack. Den passar perfekt och jag älskar den ! Den är så mjuk och skön att ha på sig så de är inte klokt :) Skall försöka få en livebild tänkte ja när batterina i kameran e klara :P

Sedan så dök de upp ett litet kuvert idag . Det var ett jättefint halsband som min vän Lene hade gjort till mig. Mest glad blev nog min underbara pojkvän ska ja säga er. För på hjärtat så är det stämplat "Sanna" och "Viktor". Helt galet fint. Har alltid älskat sådan smyckeskonst och beundrat alla som kan utföra det o wips så har jag ett eget.

De kan inte bli mkt bättre nu , finfina piffisar och en ny varmvattensberedare - så nu kan vi duscha mer än 5minuter :P

Ska oxå meddela att IMORGON skickar jag alla mina piffisar. Så vet ni, hade glömt skriva adressen på den ena så tänkte att det är lika bra att skicka alla på samma gång :P

5 comments:

 1. Kul att du gillade halsbandet :D
  inget speciellt eller äkta så men jag gilalr dem :D:D

  Blev tyvärr itne skoten idag, utan ett stopp på furulunds i borås, knalleland. men fick med mig en stoor påse hem därifrån med.. så nu skall jag se om jag inte kan lyckas med något lite mer avancerat.. haha får se om ajg vågar visa bilder på det sen ;)
  Fin tröja du fick i PIFen !!

  ReplyDelete
 2. Snälla paket du får från Suomi!

  ReplyDelete
 3. kul att den passade och ingen skulle bli gladare än jag för en livebild :), fint smycke, trevligt att ha nära hjärtat.

  ReplyDelete
 4. föresten snygg logga du fixat på bloggen !

  ReplyDelete
 5. hej!
  har du lust att maila en adress så jag kan skicka en pif? ;)
  l_ericsson@hotmail.com

  ReplyDelete