17 February 2010

Blommor och bin..

.. nej det är ju en fjäril. Tusen tack alla ni syisar som hjälpte mig med min overlock. Guld värda är ni alla :) Har idag sytt lite , de känns som om dom är lika varandra o ja.. Det är dom . Försöker andvända så mkt som möjligt av de tyger jag har nu då det snart kommer nya . En del vet ja inte ens varför jag införskaffat men det är väl så när man är tyg kär och det är billigt :P

Först ut har vi en Kjol med fjärils applikation.
Mönster : Ottobre - men lite ommålat får ja nog säga. Mkt klippt på frihand :P
Tyg: Mudd från Göksäter , Turkos & Blommigt från Myrins, Rosett från Ullared & en liten bit gul randig e-slöjd trikå.
St: 56Sedan så var det ett par byxor . O när ja vaknade upp ur min sykoma och kollar vad det är jag egentligen har gjort så har ja ju inte ens bytt tråd från gårdagens projekt, så tråden på mina små blomstammar blev mörkgröna.. Men men , man lär sig av sina misstag.
Mönster: Ottobre
Tyg: Turkos - Myrins, Mudd & Fleece - Göksäter, Randig trikå - e-slöjd
Storlek: 56No comments:

Post a Comment