23 February 2010

Hemlispaketet =)

ÅÅ, sprang till brevlådan när ja kom hem från jobbet nu o vad fann jag där, ett stooort grönt paket :) bara till mig :) De var så massa fint i , åå är helt extas. Min sambo var helt facinerad över den virkade lilla gröna sköldpaddan. En underbar tidning som jag spanat in länge men itne köpt och lite smarrig choklad till detta, min kväll är fulländad :) Fick även ett underbart tyg från jnydesign och dragkedjor - i mina älsklingsfärger :D o sånna små söta yttepytte tofflor i 100% ull till lilla bebisen o sen en underbar halsvärmare som matchar så bra till min nya kappa så det är galet :) Den skall ja snart ta på mig på min kvällspromenad :)Min hemliskompis har verkligen uppfyllt alla mina önskningar :D

Tuuusen tack !

O de var svårt att gissa vem det var, hade en aning utan att kolla på avsendaren men hittade inte bloggen så ja letade ett bra tag men fick tillslut tjuvkika under lappen så ja fick rätt bloggadress :)

Tusen tack Mammalito :)

2 comments:

  1. Hej!!

    Vad roligt att du gillade paketet!!! =) och hoppas att alla saker snart får en användare!!!! :)

    ReplyDelete
  2. Oi, ser ut til at du har fått flere ting i posten enn min lille pakke i det siste! Uansett, så bra at du likte luen!

    ReplyDelete