09 March 2010

Sool

Ja , solen har allt gjort en glad :)

Fick ett superfint paket från Norge och Astrid, tusen tack för den ljuvliga mössan. Älskar den verkligen !!


Sedan så skall min systerdottern snart åka på sin första utomlandsresa , så vad passar inte bättre än en solhatt och lite färgglada dregglisar. Så det blev det ! Hatten blev lite stor så jag höftade lite och inte hade ett riktigt mönster men är ändå nöjd med resultatet :)
Sedan gjorde jag en efterlängtad beställning från Bibbi, helt otroligt vilken fin kvalitee det är och även så fort jag fick allt och priset skall vi inte tala om :P

2 comments:

  1. Tack för ett jättefint hemlispaket!! Jag blev verkligen jätteglad för allt! Kommer att publicera bild i bloggen så småningom, men nu står jag mitt inför en flytt om tre veckor (ska bli sambo!!!) och har tusen saker att göra så allt får vara kvar i paketet en stund till :) Sen ska det ställas fram, det kan jag lova. Möjligtvis åker mätstickan fram lite tidigare ;) Den behövs!

    ReplyDelete
  2. Sicken snygg mössa du fick !!!

    ReplyDelete