28 April 2010

Äntligen..

.. så får jag tummen ut och skriver ett inlägg. Först ut har vi hemlisbytet som var otroligt svårt med sporttemat men ändå väldigt roligt och spännande :)
Mitt paket skickade jag till Liten Puma. Hoppas att ni blev nöjda med de lilla paketet.
I paketet skickade jag med en mönster tidning, några muddtyger, armband, shorts och en giraff och lite smått och gott.

Paketet som jag fick av min hemlige vän var så spännande att öppna, väl tejpat och fullproppat ;)
Det var 3 olika tyger, en liten gympa påse som passar perfekt att ha mina skor i när jag åker och tränar, mönster på en singoalla och en klänning, te & choklad, super söt hello kitty klänning (skall fixa live bild så fort som möjligt), hellokitty snöre och knappar. Tusen tack Lindus
1 comment:

  1. jag hoppas att det var ok med tygerna...hoppas du förstår.

    ReplyDelete