12 April 2010

Sunshine and monday morning

Förra måndagen startade jag mitt nya liv som hemmafru, tills jag finner mig ett jobb. Så då stod maten serverad på bordet när sambon kom hem och till efterätt serverade jag digestive kex, hallon och blåbär med vanilj kesella till. Ljuvligt gott och uppskattat. Idag skall vi se vad det kan bli för något gott men tills dess njuter jag av dagens sallad.Last Monday I started my new life as a housewife, until I find me a job. So where was the food served at the table when my boyfriend came home and for dessert I served digestive biscuits, raspberries and blueberries with vanilla cream cheese to. Delightfully good and appreciated. Today we will see what it could be for something good but until then we are enjoying today's salad.

No comments:

Post a Comment