17 May 2010

Mr Frog


Två av mina vänner har fått en liten son. Så vad passar inte bättre än en söt liten tröja, skall även säga att denna variant var min absolut första och de fanns ingen beskrivning så jag gissade mig fram till hur det kanske skulle vara men blev rätt nöjd ändå med hur resultatet blev trotts att symaskinsnålen gick av :)

Mönster: Ottobre
St: 62cl
Tyg: e-slöjd

Ett litet missnöje är att de sista bitarna tyg jag köpte på symässan från e-slöjd har fula fläckar på sig som jag tyvärr inte såg när jag köpte dem, men men sånt är livet och man får göra något gott av de :)
------------------------------------
Two of my friends have had a little son. So what does not fit better than a cute little sweater, must also say that this variant was my very first and they had no description, so I guessed my way to how it might be but was still quite satisfied with how the result was attributed to the needle went by:)
Patterns: Ottobre
St: 62cl
Fabric: e-crafts
A small disappointment is that the last bits of fabric I bought from the fair sewing e-crafts have ugly spots on them that I unfortunately did not see when I bought them, but but that's life and it may do good to those:)

No comments:

Post a Comment