08 May 2010

Tyger, vart e ni?

Varför kan man inte finna dessa fina tyger i en tygaffär nära?! Var i en tygaffär igår och tittade lite, skulle främst köpa en tvillingnål men självklart så tittar man ju lite. Men vart är alla underbara barntyger ? Blir så trött. De fanns två st med nallepuh och några randiga trikåtyger sen fanns de inget alls som var "barnvänliga" om man då inte vill ha döskallar o de vill jag inte. Alla glada härliga barntyger med roliga figurer, vart e ni ?! jag älskar ju Kawaii figurerna.. Men att beställa från USA kan va lite si o så med. Det blir en fraktkostnad + tull och jag är en sån person som vill klämma o känna massor innan ja bestämmer mig.. Men varför finns då inte sånna söta tyger här ? jag har letat massor..


så om de finns någon snäll människa som vet vart man kan finna liknande, säg till :)


3 comments:

 1. NU har jag fått ordning på hur man fixar bild länkar ;) så NU har jag länkat med bild till din tävling i min NYA blogg =)

  ReplyDelete
 2. Hej! Om det är stumma bomulstyger du är ute efter, så har Sydrömmar importerat från Japan el USA.
  www.sydrommar.se
  Köper själv mest trikå och jersey etc till mina små. Här brukar jag köpa dem:
  1. JnyDesign
  http://froken.se/jny/tyg09_form.asp
  2. Mjuka Tyger
  http://www.mjukatyger.se/
  3. Nea Nobelle
  http://www.neanobelle.se/

  Det finns en finsk sida också:
  http://www.myllymuksut.com/tyger-c-17.html

  Du kan kolla min sida, där finns fler :)

  Lycka till i tygdjungeln!

  ReplyDelete
 3. Jo det blir lite dyrt att beställa från USA, fast ibland smakar det så kostar det :) har ett tips med om du vill beställa från en sida som bara skickar till adresser inom USA

  När jag handlar från USA har jag använt www.viadress.com vidarebefodring med paket i några månader nu och jag är väldigt nöjd med dem... Jag använde dem för att handla
  från amazon.com och ebay.com och det funkerar fantastiskt!

  Man registrerar sig gratis på www.viadress.com. De ger dig en personlig USA-adress som du kan använda för att handla från vilken shop som helst i USA och sedan vidarebefodrar viadress paketet till ditt land.

  Om USA-shoppen inte accepterar internationella kreditkort så kan viadress även köpa produkterna åt dig utan extra avgift, och sedan vidarebefodra paketet. Du betalar bara för frakten.

  ReplyDelete