02 July 2010

Hemlispaket & bildbomb :)

Åå va spännande de var att öppna locket på brevlådan idag och i låg ett jättepaket. Ojojoj va mycke saker det var fyllt med. Började att öppna försiktigt och såg ett litet brev från min hemliga vän. Det var lite små klurigt att lista ut de och ville inte kika på namnlapparna utan fick klura en del, kolla in lite bloggar och sen så på nått vänster gissade jag och ja gissade rätt ! :) Tack snälla Mamma Mia för detta underbara paket :)

Det var ett par små byxor med en matchande skjorta till liten och en haklapp med massor av frukter på. Fick även ett urläckert velour tyg i turkos och lime och brun mudd, finfina knappar, mellanlägg ( passa väldigt lämpligt då jag var på g att åka o köpa detta idag =P ), mönster på ragglartröja, en liten söt godispåse, iskuber och duschcream. Fullproppat paket verkligen :)


Nedan följer en bildbomb, bla från midsommar då vi hade utmaningstävlingar i olika lag, prinsessor, bebisar och roliga gubbar... ;) Uppdraget var att ifrån en lista samla ihop så mkt saker som möjligt och få olika poäng, men man fick inte lämna gatan och absolut inte använda något fordon förutom rymdskepp eller snowracer. Så lagen spred ut sig och letade för fullt, dom fick ihop en massa saker, trafikskylt, en röd bil, en pensionär, ett husdjur, 2st tvapparater o härrejösses va mkt grejjer de var på gräsmattan tillslut :P men skoj var det allt.

sedan har vi tillbringat många mysiga dagar och kvällar vid havet och åkt båt, badat, grillat och spelat kubb. Därav har inte tiden funnits till att blogga när jag varvar sommarnjutning med att jobba, har gått från uttråkad arbetslös till 2 jobb på bara några veckor, skoj är det och äntligen lite klirr i kassan ;)Sist men inte minst, eller jo kanske minst så har vi prinsessan själv. I solhatt och övningsgår på gräsmattan. Min systerdotter som är solstrålen själv :)

1 comment:

  1. Grattis att du gissade rätt, själv tyckte jag det var svårt denna gång!
    Hoppa grejerna kommer till anvädning. Lite fundersam om skjortblusen är något vid i halsen, men hellre det än för tajt*smile*
    Allt väl////Maria

    ReplyDelete