12 July 2010

Vinster + sommarbilder

Ute skiner solen och det är stålande väder. Har tillbringat hela förmiddan vid symaskinerna men ack så irriterad man kan bli när tåden går av, att man upptäcker att det är fel nål och att tyget inte är av den kvalite som man önskar. Men lite sytt har det blivit och de är en stor beställning på gång så får hålla inne på det lite innan ja visar allt ;)En vinst låg i brevlådan när jag smög ut barfota förut. Det var från snällaste Little bitte fnug från Danmark. Dessa ljuvliga sötbollar till byxor blev jag helt storm förtjust i. Ja blir så glad när jag ser dom att jag hängde dom på utsidan gaderoben så varje gång jag går förbi så ler jag..

Sedan vinsten i min tävling som jag hade för några veckor sedan resulterade i en lilla huset på prärien mössa. Denna vinst skickade jag till Finland till Rostis.Till mig själv har jag pysslat ihop två stycken plånbocker. En test och en mer "avancerad" med kort fack och liknande i :)


Sedan avslutar jag dagens inlägg med härliga bilder från våran fisketur som inte resulterade i någon fisk men en härlig kväll på havet.

1 comment:

  1. Oj, vilken fin vinst Rostis fick!!!!!! Verkligen!!!

    Fina plånböcker också... borde jag också sy till mig själv :-)

    ReplyDelete