15 August 2010

1års kalas


Lilla Saga har redan fyllt 1år. Det firade det på bryggan med några delar av släkten. Självklart var moster på plats och firade. Veckan där på var det dags för kalas så hade knåpat ihop en liten present. Tyvärr glömde jag att ta kort på det jag blev mest nöjd över men, de är ju inte försent att åka och ta en live bild :)

Av de fina tyget som jag fick i hemlispaketet. Härlig velour, Me love !!! Meedom är mönstret till dessa. stl 80cl.
Sedan så fann jag ett så sött mönster på en blogg och tänkte att detta settet skulle passa lillsnurpan så snabbt och lätt sydde jag detta, tyg från Myrins, mönster från Prudent Baby.
Jag älskar tutorials, beskrivningar hur man får till det, att det finns så snälla människor som dela med sig av sina kunskaper, dom ritar mönster, visar filmer och bilder. Detta är fantastiskt tycker jag. Hoppas inte det finns dom som missköter det bara, för har man skapat ett mönster själv så tycker ja att man skall kunna få stå för dem. Jag förstår om många inte vill dela med sig av sina mönster, frågar man och man får ett svar så tycker jag det är helt okej. Förstår er som lagt möda och tid på att knåpa ihop och sedan blir besvikna på att någon annan skulle använt dem... så jag länkar till denna tjejen så får ni smygtitta in på henne blogg. Hon inspirerar mig så otroligt mycket !


Nog om det, några härliga bilder på morsters prinsessa. Nu är sommaren snart slut känns det som, sambon börjar jobba imon och själv jobbar jag sista veckan nu innan skolan börjar. Så hoppas på att vardags rutinen kommer igång ordentligt nu så man får mer tid vid symaskinen. Solen, havet, hästen & vännerna har hållt mig därifrån större delen av sommaren så längtar lite till hösten ;) hehe.


No comments:

Post a Comment