23 September 2010

Hemlispaket + mycke mer !
I söndags så spenderade vi förmiddagen i Göteborg med vännerna på Incontro, vi åt brunch! Sicket ställe, vi åt i 2½ timma. Det är ett italienskt ställe där du äter tills du spricker, de var allt från sallader, ostar, korvar, pizzor med honung, kött, olika varianter av ägg, bröd o så mkt mkt mer. Jag var helt ställd när ja fick se alll mat o wooow! Sicken service. Blir imponerad på sådanna ställen. Alla var verkligen jätte trevliga, och inte denna "falska" restaurang trevliga stilen utan jätte trevliga :) Jag rekomenderar er starkt att gå dit, men ät inget innan :P O efter 2½ timmas ätande så säger en an vännerna "Då laddar vi inför deserten", VA?! tänkte jag, jo visst av de så. Ett helt bord fullt med frukt, glass, kola-coklad-nougat sås, massor olika strössel, tiramiso, kakor, skorpor, cheescake o så mkt mkt mer. Sicken upplevelse !!Igår efterskolan så körde jag hem fort som tusan för att se om något paket kommit, jovisst hade det de. De var knappt så ja fick ut det ur brevlådan men tillslut så gick det o hej va proppfyllt det var !! 3 st sjalar till mig, i just love them ! Den ena skall bäras redan imon när jag beger mig mot Borås och Symässan! Sedan var dett ett par så söta små jeanse till systerdottern, en liten mus, mönster på solhatt ! Precis sådant som jag ville ha !!! Världens sötaste tyg med små igelkottar, oändligt mycke resår, tvillingnål & knappar. Tusen tusen tack Elisabeth!

Har även skickat mitt paket och hoppas snart få höra vad mottagarna tyckte om det !
Sedan måste jag visa tröjan som jag glömde ta kort på, denna var till systerdottern när hon fyllde 1år. En mysig höst tröja/jacka. Fleece/frote tyg från Göksäter och kantat med trikå från e-slöjd. St 86cl, mönster Ottobre.

No comments:

Post a Comment