06 October 2010

Hello World !

Har suttit och finulat lite på hur jag skall ha min blogg layout de senaste dagarna och testat fram och tillbaka. Tanken är att det skall komma på en egen domän men vi får se när den tanken blir till handling :P Hittade iallafall en statistik knapp. WOW säger ja bara, massor av läsare från USA, Brasilien, Finland & Danmark. Spännande., Får börja uppdatera mer så ja får ännu mer läsare.

Har under senaste veckan sytt 10st tygkassar till den lokala ridskolan. De skall ha små pryttlar och pinaler i dem istället för små plastlådor. Så glad i hågen tog jag på mig denna uppgift och i måndags blev de klart allihop. Enformigt men dom blöev riktigt snygga och jag är nöjd. Tyg från IKEA, mönstret har ja ritat själv, inte så värst svårt hehhe.

No comments:

Post a Comment