15 October 2010

Hjälp!! storlek på mössor...

... behöver hjälp, håller på att rita möss mönster men hur är det med storlekar?! Har googlat massor o de varierar otroligt mycket. Vill ha storlekarna 0-3mån, 3-6, 6-12; 12-18 mån osv upp till 6 år

Kan någon hjälpa mig tro :)


Den bästa hjälpen belönas !!!

4 comments:

 1. Eftersom barn har så varierande stort huvud skulle jag rekommendera att göra dem cm som vuxen mössor. Vuxna har runt 56- 62 i huvud mått.
  Bebisar ca 33-36cm då de föds. Det kan vara bra att ha dubbelstorlekar men i cm.
  Vet inte om du blev klok på detta

  ReplyDelete
 2. Svår fråga det där. Mina barn som är 3, 6 och 9år har samma storlek på sina mössor. Huvudomfånget kan nog variera en hel del... De mössmönster jag har är 6mån-3år och det är ca 42-43cm och det som är 3år-vuxen är ca 50-51cm. Den bebismössa jag gjorde som skulle vara storlek ca 62 var 38cm runt om. Men som sagt allt beror ju på om man har litet eller stort huvud...

  ReplyDelete
 3. Hon Mia, kan mer än jag, så du har fått bästa hjälp, kram!

  ReplyDelete
 4. Vänta på ditt hemlispaket ;)
  Då kanske det finns lite hjälp där i. Ska få iväg det till dig i veckan.

  ReplyDelete