19 October 2010

Inför marknaden..

.. iår laddar vi på stort. Iallafall slutspurten på året. Håller på för fullt här hemma inför marknaden som komma skall inom 2 veckor. En magasinsmarknad här ute på ön där ja bor. Så lite mössor har blivit sydda nu ikväll, jösses va svårt de är med mönster, men den som väntar p nått gott ;) Alltid lika skoj med dessa hemlispaket, speciellt detta som har halloween tema. Jag har vart helt lyrisk med att fixa ihop mitt o snart är de klart.

Så till dagens mössor. 2 av varje blev det.
Mönster: eget
Tyg: kaninen från jny & igelkottar från S&S som jag båda fått i hemlispaket. JAG ÄLSKAR DEM!!!

+ : De ser tom ut som mössor
- : Kameran, ush vilka dåliha bilder...

2 comments:

  1. De bidde ju jättebra med ditt egna mönster. Lycka till på marknaden när den nu bär av. Själv fick jag ställa in min pga att jag har fått så mycket beställningar att jag inte hinner sy upp till marknanden. Det är väl iof sig roligt:) Kommer ju alltid flera......

    ReplyDelete
  2. Fina! Jag visste inte iggelkotttyg var från S&S, måste gnast dit!

    ReplyDelete