25 October 2010

PANIIIK!!

Inför helgens marknad har ja kört fast helt, mina timmar på dygnet räcker inte till, ja har så många drömmar o allt men att få me allt på en vecka är omöjligt....

Vad brukar ni ha med på marknader ?! Hur mkt av varje undefär?!

Behöver er hjälp sytjejer !

4 comments:

 1. Jag har tyvärr ingen erfarenhet av marknader då jag aldrig stått på någon.... men typ mössor, scarfs å vantar är väl ganska ok att få fram ett gäng...om du nu inte redan har det. Tigts eller långkalsonger. fleece byxor med tröja kanske....några julklappsklänning i bebistorlek...men antal kan jag inte bedömma
  hoppas att det går bra!!

  ReplyDelete
 2. vad är det för marknad? =)
  jag har tyvärr inen aning om hur mkt du behöver ha med.. men blir ju nyfiken på om man kan komma å handla lite =)

  ReplyDelete
 3. Jag tror samma som lindus, framförallt mössor, scarfs, vantar sådant säsongsbetonat. Jag har varit med på en riktig marknad men då med smultronbyn där vi säljer leksaker också, men storsäljaren var klart mössor.

  Hur går det har du kommit igång med mössorna med mönstret jag skickade? :)

  Lycka till på marknaden

  ReplyDelete
 4. Småsaker som inte kostar så mycket brukar vara det som går åt mest. Du kan ta med ett par klädesplagg som tex byxor, tröjor, klänningar för att visa vad du kan göra och sen ta beställningar på det. Du kan ha med dig en pärm med bilder på de tyger du har hemma så att kunderna kan se vad du kan sy upp i för tyg.

  När jag stod på marknad så var det framförallt mössor, vantar, dregglisar och napphållare som gick åt. Sånt som är lätt för kunderna att "impulsköpa bara för att det var så sött".

  Så jag tycker du ska satsa på sånt istället. Brukar ta mindre tid att sy upp oxå :)

  Lycka till!

  ReplyDelete