01 November 2010

Helgens marknad.

Ja då var helgens marknad klar.. Ja satt uppe till halv 1 i fredags kväll och sydde som bare den och prismärkte alla mina saker. Självklart hade inte mina visitkort / tags kommit (..inte idag heller).. Så i fredags kväll ordnade vi tags, visitkort och påsar för glatta livet. Främst var det väl min sambo som ordnade de men ja fick allt tycka till lite mellan syandet. Så väl på marknade så kom inte min bordskompis (som tur var) så ja fick bre ut mig ordentligt vilket gjorde att folk hade mer yta att stå på och allt syntes. Dock gick inte försäljningen nått vidare, hade iofs inte några större förhoppningar men bättre lycka nästa gång. Man blir lite förvånad när folk kommer och klagar och "trycker ner en" för de saker man skapat, men istället för att lyssna på de så tog jag åt mig av allt berömm som ja fick från nära & kära och nöjda kunder. Så till nästa marknad så blir det fleece fodrade mössor, mer bodysar, byxor i st 50-56 och mer vantar. Tror inte att det är så stort här ute på ön när det gäller "hemmasydda" kläder, många rynkade på näsan och fnös och sa att de var bättre att köpa på lindex.. Mjo de kan man kanske tycka, men då är det inte nått unikt med det, tycker itne jag ialla fall. Men de kunder som köpte var nöjda och då är jag nöjd :)
Bilderna är lite dåliga men första bilden är på mina papp-påsar som jag gjort. Sedan är det några suddiga bilder på hur mitt bord såg ut.1 comment:

  1. SA folk SÅ!??
    det var det värsta !!! då kanske dem skall ge fan i att kolla på kläder på andra ställen än lindex ! blä för sånna puckon !

    JAG tycker du gör helt underbara kläder Sanna !
    Min lille kille var så söt i setet du sytt <3

    ReplyDelete