14 November 2010

Jag vill vill vill

(såhär ser husmodellen ut, vi har dock inget grönt runt omkring för tillfället)

Härregud, de bara kryper i kroppen på mig. I torsdags skrevs alla papper på och lägenheten blev våran. Några flytt lass senare och många turer till IKEA så är vi nu på plats, de som skall ordnas är att "klädkammaren a.k.a mitt nya syrum" skall spacklas klart och målas då de var många skruvar som syntes, inte så skoj när huset är helt nytt. Men far min är snäll och ställer upp och hjälper till. Så nu vill ja bara att allt skall torka så ja kan börja slipa och sedan måla så att ja till helgen kan flytta in alla mina symaskiner och tyger samt pryttlar och pinaler. Man har en hel del kan ja säga, och då har inte ja så mkt tyger kvar för tillfället men jösses va mkt syprylar ja har. De ligger väl packade i stora lådor och väntar på att få krypa upp ;)

Så ny soffa, nytt bord + stolar och mycke mycke annat nytt har fått flyttat in i våran nya stora lägenhet :)

Så nu vill ja bara sätta igång att sy, har såååå många idéer som vill bli underverk just nu :)


1 comment:

  1. Härligt!!!!!!
    Titta gärna in på min blogg. Jag har en tävling som pågår till den 13 december. Du kan vinna en valfri Lunafigur.
    Ha en toppenbra dag!
    Kram Malin

    ReplyDelete