26 January 2011

Lite nytt..

.. Ja här kommer lite nya tankar och funderingar.
Såg igår på nyheterna och har även läst det innan ang klädstorlekar för flickor och pojkar. Att det skiljer sig en hel del då pojkar rör på sig mer än flickor. Detta hävdar vissa klädkedjor och jag vill berätta för er att lillaSYSTER design gör lekvänliga kläder för stora som små, flickor som pojkar. Bakgrund till det hela kan ni läsa här!


Sedan när det gäller beställningar så är ni hjärtligtvälkomna att maila mig så skall jag göra allt jag kan för att uppfylla era önskemål. Prislistan finner ni på "Shop". Har även en hel del nya tyger på ingående samt en del nya mönster jag testar. Försöker vidga mina vyer och nu går en serie i ytterplagg för tillfället och därav lite trögt på bild fronen innan allt är klart.

Ha en fortsatt trevlig dag !

No comments:

Post a Comment