05 January 2011

Omlottbody och nytt mönster

Igår kväll tog det fart på mönster ritandet, Utgick ifrån mitt vanliga kuvet body mönster, tog mönstret till en omlott tröja, inspiration från alla sybloggar all over the world och några tips från min syster. Och såhär blev det. Egentligen kanske det är en "fusk" omlott då den egentligen inte går omlott men det ser ut som en iallafall. Är mycket nöjd med mitt mönster, känns så roligt att våga ta steget att göra något sådant som detta. Hade endast kuvertbody mönster men de gick till slut. Idag sydde jag den o I just love it !

Mönster : All by my self
Storlek: 56cl
Tyg: Znok, e-slöjd och mg-tyger
Update: Att bli inspirerar av någon är inte samma sak som att kopiera, detta har jag själv ritat upp från en vanlig body och en omlotttröja för att nå det mål jag ville komma till.

3 comments:

  1. jätte fint sanna !!
    å vilka fina tyger du matchat ihop!

    ReplyDelete
  2. Ljuvligt söt, älskar tygkombon! Vilket lyckat mönster! =)

    ReplyDelete