03 January 2011

Nyårs bilder.

Här kommer några nyårs bilder, ett litet collage har jag lyckats få ihop.
Mycket mat blev det! Till förrätt hade vi melonkompott md parmaskinka, sedan som "huvudrätt" gjorde vi en stor buffé där det bla fanns grekisk potatis sallad, klyftpotatis, fyllda paprikor, lam racks, oliver, ajvar, tzatziki, grekisk sallad, vindolmar och mycke mycke mer. Dagen till ära hade jag bakat fuccacia, ett italiensk bröd med havssalt, rödlök och soltorkade tomater. Mm de var en delikat måltid. Avslutningsvis blev det 189 raketer och bomber och gino efter tolvslaget med vit choklad.

Ett riktigt lyckat nyårsfirande med vännerna.


På bild syns jag tillsammans med min sambo, Mr Right !


1 comment:

  1. Ser gott ut och vad snygga ni blev i nya outfitter.
    Jag hade också klänning med tillhörande rosa raggissar.

    //Marie

    ReplyDelete