14 February 2011

Födelsedag x3

I lördags började vi med firandet. Då bjöd jag hem alla flickor i min kompiskrets och hade en mysig tjejmiddag med gooa skratt och trevligt sällskap. Ända in på småtimmarna satt vi och fnissade tillsammans och kvällen var helt underbar.

Dag nr 2, dvs igår söndag så var det upp med tuppen för att diska och städa iordning för att senare på eftermiddagen fylla våran lägenhet för släkten. Ojösses att vi alla fick plats, tur man har iläggs skivor i bordet ;)

Och sen idag, dagen till ära då födelsedagsbarnet, ja precis lillaSyster själv i egen hög person fyller 23år. Dagen har spenderats i stallet med bästa vännerna, en shoppingrunda och nu så står disken från gårdagen och väntar ;P

Hitintills har jag fått över 20meter tyg. Pappa med sambo kom med ett jätte paket med tyg - kände mig som ett barn på nytt vill ja lova.

Till båda kalasen bakade jag en "lillaSysters american cream pie with Orio!"
Och den blev dundergod, Orio kakor - glass - marsmellows och choklad. Mums !

Sedan bjuder jag på liten bilder ifrån lägenheten nu när vi börjar få ordning på allt !
1 comment: