28 February 2011

Symässan 2011

okänt.jpg


Efter att har trängts mellan de olika stånden inne på kajskjul 8 så kände jag mig färdig för dagen. Fick köpt 10 meter tyg på ca 25 minuter och sen gav jag upp. Det var otroligt trångt tyckte jag, ändå var vi där precis när det öppnade så undra hur det blev fram på dagen ?! Fick iallafall köpt två bitar av de nya flodhäst tyget. Skall tvätta dem och se hur de blir i färg och kvalitee innan jag bestämmer mig för att köpa mer, tycker de är en aning tunna även om det är singeljersey. För mig är flodhästtyget de ekologiska tyget från jofotex, vilket jag har ett par meter kvar av :) De "nya" ap tyget föll mig inte alls i smaken när jag stod och kände och klappade på dem men vem vet, man kan ändra sig där oxå.


Köpte iallafall de rosa och turkosa flodhästtyget.

några meter stretch frotée , lite jogging tyger och trikå samt manchester. Mer bilder på den kommer samt färdiga projekt !

1 comment:

  1. åh är sååå avis på dig som kunde gå på mässan ! ( på dem båda !!)
    jag har flodhästarna och gillar det och tycker det hållt sig i färgen, har det vita med bruna flodisar på,
    däremot är jag jag arg på aporna ! har det gröna med bruna apor och det bruna med vita apor.. och dem är flammiga i färgerna och tappade mycket färg första tvätten.. ffa de gröna.. skit trist !

    ReplyDelete