23 March 2011

Vuxen kjol och små kläder

Först ut har vi en kjol, sydd till mig och jag bara älskar den. Tänkte att jag under denna våren skulle sy lite mer till mig själv och först ut gjorde jag den gröna toppen och nu blev det en grön kjol som matchar till. Kjolen är sydd efter mina mått, dvs 3 olika storlekar som jag tagit lite utav varje och jag är jätte nöjd verkligen med resultatet. Tygvalet är en tyg gåva som jag fått som ja tänkte passade perfekt till detta, de är lite mocka look fast mjukt som velour fast stumt ;) den ni, den kan ni klura på hehe. Jag har ingen aning om vad detta tyg kan heta men otroligt skönt är det att ha på sig och mycke beröm fick jag efter helgens tillställning.


Nummer två ut har vi ännu en omlottbody. Denna gången åt motsatt sida och med vita ärmar. Älskar verkligen denna modell och dom är så roliga att sy. Denna skall till en liten nyfödding och jag hoppas att den nya ägaren kommer att trivas bra i den.

Mönster: Eget
Tyg: Glada elefanter från Znook, vitt från S&S, kantat med gul jersey från MG-tyger
Storlek: 68cl

Och sist ut har vi ett par sprattel briljanta byxor. Orange velour från symässan i Göteborg (minns ej vad den snälla damen henne som sålde det) och mudd från gömmorna.

Mönster: Mitt eget :)
Storlek: 86/92cl

No comments:

Post a Comment