07 April 2011

Vårkappa till liten tösEn vårkappa har sett dagsljus! Mönstret kommer ifrån ottobre med en del förändringar för att uppfylla mina önskemål. Är mycket nöjd med resultatet. Lite små pilligt på sina ställen men fick till det tillslut. Denna skall vara med på lördagens öppethus på skolan och pryda mitt bord där jag visar en del av det som jag sytt samt en del som även kommer att vara tillsalu. så kom gärna till Billströmska folkhögskola nu på lördag!


Tyg: Blommigt bommulstyg från tyg.se (tyskland) som jag fick i julklapp av sambon. Gult foder från Göksäter
Storlek: 92cl


2 comments:

  1. åh va fin !
    jag som går i funderingar på om jag skall våga mig på att sy en vårjack till mig själv.. har inte gett mig på något så stort projekt inna så är lite nervig och fundersam på om jag reder ut det... men var precis en sådan modell jag funrade på.. var det himla pilligt?
    super fin var den !!

    ReplyDelete
  2. Vilken underbar jacka!!! Wow vilket jobb!

    ReplyDelete