22 May 2011

Tyft festival på Tjörn

Vacker väder, fin natur och underbara människor hade jag kring mig i fredags när Tyft festivalen hölls. Här nedan kommer lite bilder ifrån tillställningen. Det fanns mycket för både stora och små, hoppborg, rockband, mur målning, ansiktsmålning, utställningar, konserter och cafe & grillning samt mycket mer.


Skaparen bakom lillaSYSTER design kommer här storsande
Här var tältet där min försäljning hölls samt tävling om hur många snören det var i en burk där vinsten var en färgsprakande solhatt. Vinnare kommer att dras senare idag och meddelas här på sidan.
Trevligt besök fick jag av mina när och kära.
Sjömans Gustav

En del av me mössor som hände och prydde mitt tält.
På alla tivoli och festivaler så finns det alltid en målad vägg där man sticker ut huvudet och så blir man något roligt, själv blev jag en prinsessa!

Och lilla Gustav blev en giraff, hihi!
Och prinsessan var såklart på plats!
Honuppskattade tillställningen och hoppborgen!No comments:

Post a Comment