25 October 2011

Många hemlighetsfyllda dagar...

.. är nu äntligen över. Att inte få berätta en sån stor hemlis som vi hade tills i lördags var ack så svårt, men det gick ! I veckan som var var planera i full rullning och det har varit väldigt tyst här på bloggen då jag vart mycket aktiv med annat pyssel. Det tog X antal timmar att baka den underbart goda tårtan som var en av kvällens höjd punkter. Min far med dam gifte sig under en 50års fest inför en publik som tappade hakan när alla vi barn stod och sjön "Kärleken förde oss samman" och in kommer far min med blivande fru i bröllops utstyrsel. Kvällen var oförglömlig och det var många fjärilar i magen innan vill jag lova ;) Så nu i veckan, efter att allt pluggande är klart så skall ja allt ta och sy klart de små pysslen som jag började med på vår syträff i Trollhättan :)


1 comment:

  1. Åh vad fint, vilken överraskning och vad romantiskt! Superfin tårta!! Grattis till din far!

    ReplyDelete