04 January 2012

Ett gott skratt & nyheter

Julklapps verkstaden som var i full rulle dom sista dagarna innan jul hade många goda skratt bakom sig. Nu äntligen kan jag visa bilderna på några av de alster som stod klara när tomten kom!

Mössa till min underbara tränare som hjälper mig så snällt med min häst.
En grå mössa med virade blommor på så hon inte fryser om öronen när hon är i stallet.Sedan sydde jag ett par lurviga tofflor till min fars fru,
Jag vet att V gärna går med tofflor så tänkte att dessa kunde vara mysiga.


Sedan började de bli fnissigt i sy verkstaden. Att i smyg rita mönster och sy dessa var de absolut roligaste. Herrarna i familjen fick kalsonger design by sanna. Far som är så rar fick lila med fordon på. Systers man som är en rolig filur fick de gröna med gul framsida och min sambo fick ett par svarta med 5 små apor framtill, dock fångades inte dessa på bild. Resåren till dessa fick ja dagen innan vi hade våran "lilla julafton". Galet nervös för att inte hinna så hann jag ändå. Ett stort tack till Lisa på LG sömnad för en så otroligt snabb leverans och underbar service !Och nu till en av vårens nyheter. Ett pill-hus för dom små.
Roliga lappar att pilla på. Dessa kommer att gå att beställas i valfri färg där jag sätter samman med matchande / avvikande färger efter önskemål samt band och knapp.
de är ca 10cm breda och 12cm höga och mjuka och goa att klämma på.


No comments:

Post a Comment