23 January 2012

Sy maraton !


Ja då har vi gjort det igen. En helt underbar helg har jag tillbringat med ett stort gäng underbara och kreativa tjejer i Nossebro. Vi möttes av en kristallkrona och de är precis de som behövdes för att få helheten på träffen. Jag älskar verkligen kristallkronor så de var pricken över I't :) 24 symaskiner ställdes upp ett jätte långt långbord, vi hade andra bord som var till för att skära med rullkniv & matta samt en hel matsal där vi kunde bree ut oss och klippa och rita för fullt. Det var tyg högt och lågt och vi konstaterade att vi var nog alla tyg-knarkare. Från Göteborg med stor omnejd åkte vi i årets första snö till träffen.Här vr lagom när maskinerna skulle sova, då blev de ost & kex med god dryck till och en massa fniss och skratt natten lång.

Här kommer en Lina klänning som jag sydde till min systerdotter.
Mönster : Lina
Tyg: Liandlo
Storlek : 98

Bästa: jag sydde så mycket ja kunde på coverpro och jag bara älskar den maskinen!!

Även ett par manchesterbyxor blev till.
Dessa i enkel muddbyx modell
Mönster: Eget
Tyg: Fynd från MG på symässan
Storlek: 98Även två t-shirtar blev till. Båda i storlek 98
Mönster: Eget men behöver justeras lite till tror jag.
Tyg: Stjärnor från JNY, moln från Ernst.
Plus: Måste säga att jag älskar kvalitén på Ernst tygerna. Har fått hem många fler med olika mönster med samma underbara kvalité.Sist men inte minst är de två mössorna som blev sydda innan helgen.
Spetsmössan är till en gammal skolkamrat och den randiga är till min
underbara tränare och trogne kund !Sedan syddes även en vanlig vit herr t-shirt till mannen här hemma och en överraskning som ni kommer att få skymta mycket av framöver, men tidigast nästa helg ;)1 comment:

  1. Så härligt med syträff! Är riktigt avundsjuk ska jag säga, men vi kanske lyckas få till nåt i norr också.
    Jättefina kläder som du har sytt!

    ReplyDelete