05 February 2012

Snygg under


Sanningen om att vara snygg kan definieras, men att förvara smink och liknande snyggt är iallafall skoj. Sydde mig en neccessär igår, en som jag tänkt sy sedan i somras och nu blev den äntligen till. Det blev i brunt skinn med dekorsömmar på och med blåttfoder och vit dragkedja.
Alltid skoj när man själv blir nöjd och denna blev jag tok nöjd med. Ingenting krånglade när den syddes och dragkedjan ville arbeta tillsammans med mig hela tiden :) Så en nöjd dragkedja = nöjd Sanna.

Sedan blev det även en fniss & skratt stund i syrummet när jag sydde ännu ett par kalsonger. Man skall vara snygg under så är det bara ;) Och kan man förgylla tillvaron med ett gott skratt så tycker jag detta är helt klart värt det. Mer glada kalsonger åt folket !


No comments:

Post a Comment