23 March 2012

Syträff & Beställningar

Här kommer en riktig bildbomb! Har nu fått lånat en super kamera och jösses va fina bilder det blev, dock börjar klockan bli mycket och jag märkte att jag inte lagt kläderna så fint, det märks så tydligt med en bra kamera. Så de får bättras till nästa gång. Jag och photoshop börjar bli goda vänner nu, så hoppas på att det fortsätter såhär. Det blir så mycket roligare med ordentliga bilder!

Här vill jag presentera en hel skara av underbara ting !
Först ut är en mössa till samma beställare som beställde mössan med blixten.
Även denna är blå och har en stor limegrön stjärna på sig.
Storlek: 52-54

Näst på tur har vi en söt liten fjärilsmössa med lite pös upp till. Denna skall till en tös som fått en likadan i present men som nu tyvärr tappat bort den. Tur att jag hade en liten bit kvar :)

Näst på tur har vi dagens mönster kreation, en sommarklänning. Tog ett "ful tyg" för att testa mönstret men tycker allt den blev rätt så söt. Min nya provdocka har fått testa den och dom verkar trivas tillsammans men skall även se om den passar lilltösen.
Denna är i storlek 98.

På syträffen som var förra helgen blev det en hel del sytt. Tack snälla Renata & Alice för hjälpen med coverpron. Jag fick äran att låna Renatas och hej va bra det blev ! Inga hopstygn än iallafall, mycket nytt var det men samtidigt så stod det klart för mig att en sådan skall jag införskaffa. En body tog 30minuter att sy ihop inkl bandkantningen..

En mössa som redan var utklippt fick sig en sidosöm och blev riktigt söt. Jag är inte stor förtjust i detta tyg men som en mössa passar det jättebra :) Denna är i storlek 48-50
Min syster beställde en Mr.Slips till lilltösen kusin. En neutral variant med grönslips med små elefanter på. Denna i storlek 74cl. Vit jersey från Tygladan och limeelefant jersey köpt på symässan i Göteborg.


Av alla stuvbitar jag har och har hamstrat på mig så passade jag på att ta med "övningskörnings" projekt till coverpron. Dock sydde jag så för glatta livet att jag glömde av knytband på dessa så dessa är utan. Men det fungerar lika bra de för de små öronen.
En annan stuvbit jag fann var Jofotex nattåg. Detta har jag aldrig ägt själv men har fiskat till mig en liten stuvbit som precis räckte till ett framstycke. Ärmar och baksida är jersey från Kameleont. Riktigt härlig kvalité. Storlek 56

Sist men inte minst så har vi ett av mina favorit tyger, Jofotex härliga elefanter. Het underbar och älskvärd! Även denna i storlek 56.


1 comment:

  1. Nämen! jag ville ju träffa er! Så långt kan vi inte träffas! Kom ni alla till Skåne!

    ReplyDelete