25 April 2012

... på små lätta moln


Ja precis som bilden visar, små lätta moln. Precis så känner jag mig idag. Regnet öste ner när jag slog upp mina blå men vad gör de om hundra år ?! Kreativiteten flödar och i all hast medan jag ritar nya mönster så sydde jag ett par till små trosor. Dessa är i storlek 98cl, men får ta och ändra lite på mönstret tror jag. Tycker dom blev lite breda i grenen. Dessa är sydda i JNY's gröna moln jersey och kantade med vit vikresår. Så nu är det bara att fortsätta med ritandet och sy upp prototyper :) En hel del sommar accessoarer är på intågande!

Ha en super trevlig dag !

2 comments:

  1. Så söta, jag har änni inte kommit mig för att sy varken trosor eller kalsonger!

    ReplyDelete
  2. Gulliga trosor! Jag är lite nyfiken, vändsyr man rendelen på trosorna så man inte får några sömmar inåt på trosorna? Har inte hakat på sytokigas trosrace och funderar lite på att sy trosor till en kompis dotter så därför jag är lite nyfiken :)

    ReplyDelete