25 May 2012

Flickor små..

Flickor små flickor små.

Inför Sillensdag & marknaden som jag skall stå på där så blev det eld i knutarna och jag har sytt för fullt idag. Iallafall en stund på eftermiddagen. 3 små klänningar har nu sett dags ljus och det var riktigt roligt att sy dessa.  Framförallt att fotografera utomhus, här dock i lite skugga med en skymt av solen. Bilderna blir så mycket klarare i dagsljus även om jag inte har en dunderbra kamera. Den har tom badat i en pool i spanien, vilket kanske inte var så bra ;)Detta tyg hade jag inte ena aning om att jag ens hade. Men glad blev jag när jag fann det och en klänning blev det. Tyg från Stoff & Stil , storlek 68


Denna söta lilla klänning som är sydd i e-slöjds mjuka tyg med en kombination av rosa & röd är som en karamell. Spetsen gjorde pricken över i, och själv tycker jag den är helt bedårande :)
Även denna i storlek 68


Sist men inte minst är sista klänning även den i storlek 68. Denna är sydd i ett tyg med svamp flickor som jag köpte i en grupp på facebook. Alltid lika skoj när man kan köpa lite mindre bitar av olika tyger för att testa :)


Dagens Tips & Aha-upplevelse!

Stoff och Stils mudd, den är inte bara helt gudomlig att kanta med, den finns ju i så många olika färger oxå! Jag verkligen älskar att kanta med deras mudd. Lätt att hantera, håller formen bra och många olika färger att tillgå + ett mycket bra pris !

No comments:

Post a Comment