23 May 2012

High Low Skirt

I stundens hetta kan allt gå fel. I fredags kväll kom jag på den briljanta idén att sy en kjol till mig själv att ha på lördagens tillställning. Dock blev så inte fallet. Jag tänkte så knasigt när jag ritade mönstret så första kjolen ligger nu i ufo-högen och får en annan dag bli något nytt. Men efter en mysig kväll på altanen med vännerna så kom jag på hur jag skulle göra. Så mitt i natten klippte jag ut kjolen och sov sedan gott den natten.

På lördag (nu i lördags) var det dags för en liten syträff. Denna gången var vi hemma hos Renis, dit kom även Brallan, Willebus & Imra&Linton (iallafall under den lillastunden jag var där) :P 
I turbo fart sydde jag kjolen så att den skulle bli klar innan jag påbörjade nästa projekt. 

High - low / Waterfall skirt heter denna modell som är en ny modetrend runt om i vår värld.
Det roligaste är att om jag inte hade gjort en rullfåll ner till så hade kjolen endast varit sydd med en enda söm. 

Modell: High low skirt
Mönster: lillaSYSTER design by sanna
Storlek: 36-38
Tyg: 29:- klipp från Stoff och Stil i en härligt konstig blandning med fint fall.

+ : Att jag älskar kjolen och fler skall det bli
- : Att det superbilliga tyget nu är slut och jag tror endast jag kan få ut en tubtopp av den bit som finns kvar.No comments:

Post a Comment