24 June 2012

Prematur byxorJag hoppas ni alla haft en riktigt trevlig midsommar! Det har jag och datorn har tagit lite semester och lika så symaskinen.. I och för sig fick den laga ett par byxor men mer än så blev det inte förens idag ..
Har gjort ett försök till att sy prematur byxor. Och detta projekt tog sin beskärda tid.. Oj ojoj vad pilligt det har varit men samtidigt väldigt roligt. Min första tanke innan jag började sy dem var att alla sömmar måste ju minsann vara på utsidan, för dessa små krabater som föds förtidigt har inget alt. väldigt lite underhudsfett och är så små och sköra så inga sömmar får skava i onödan. Där av allt pill, alla sömmar ligger på utsidan och är ned sydda för att bli lite snyggare, annars tycker jag att en overlocksöm är väldigt dekorativ :)

Mönster: Helt eget, väldigt väldigt litet. Har mätt på många olika mönster och köpe-kläder där benen var väääldigt korta så dessa har lite mer rymlig plats att sprattla med benen. Endast sidosömmar och ingen mitt fram/bak söm som kan skava.

Storlek: 44cl

Tyg: Blommig bomulls trikå från Stoff&Stil, mjuk mudd från Göksäter.1 comment: