02 June 2012

Sneakpeak

Sneakpeak..
... det syrs för fullt nu inför onsdagens marknad. Idag har vi hållt på med många hemligheter som jag hoppas kunna visa er imorgon, om inte annat i början på veckan som kommer. Lite beroende på målafärgen ;)
För hon inte bara syr, hon har även snickrat och målat idag :)

På Bild visas här två av plaggen som blivit till.

Byxa i vävt tunt bomullstyg med lila/lime blommor. Vid fotleden är det smock för ett fint pös och dekoration. Dessa är i storlek 98/104
T-shirten med kuverthals sydd i mitt nya äppletyg som mina goda vänner fick i uppdrag att införskaffa. Två icke syintresserade männsikor fick i uppdrag att köpa tyg. Fick ge dom en guide var butiken fanns, vart i butiken tygerna fanns och hur mkt jag ville ha :P Men det klarade dom galant !
Prickar & äpplen är från tygladan i vänersborg och grön jersey baksidan är från Göksäter. Denna är i storlek 92.

Har även införskaffat en bandkantare till husqvara Lily, min gamla trotjänare som mor min hade en gång i tiden. Den funkar galant ! och fint blir det. Inte som en att bandkanata med Coverpro men för basicnivå så är det riktigt snyggt !

Nu skall jag fortsätta sy !

Ha en fortsatt trevlig helg !
No comments:

Post a Comment