19 June 2012

Sommar topp

Jag tycker alltid det är extra roligt när man skapar allt från scratch. 
Denna topp är sydd i ett så kallat "ful-tyg" som jag köpte på någon rea för flera år sedan. Tanken var att de kanske skulle bli en kjol men ja tyckte inte det var snyggt nog. Så när det väl var dags att få tankar att ritas på papper så tänkte jag att ärsh, jag testar väl med ful-tyget. 
Mönstret är egenritat och består endast av två tygstycken så det är inte så värst svårt att rita ett eget mönster. Just detta är lite ändrat från min tidigare spets topp jag gjorde. Framstycket går i en båge uppåt och bakstycket går i en båge nedåt. Lite High Low effekt. 
Så hur nu ett ful-tyg kan bli en super söt topp är en gåta men jag älskar den.
Den är sval, snygg, ledig & alldeles alldeles underbar!

No comments:

Post a Comment