14 July 2012

När blommorna är som bäst

.. då är livet som en ända stor fest !

I afton i lugnets tysta vrå har jag först ritat ett mönster på en långärmad tröja till mig själv. Utgick ifrån en som jag sydde på min utbildning förra året, var mycket nöjd med den och har använt den flitigt. Men hittade inte mönstret till denna dock så fick rita ett nytt. Så jag har utgått ifrån ett vanligt enkelt tröjmönster, denna med raglarärm.

Visst är de bästa som finns när tanke går till handling och ett alster ser dagsljus, detta är just ett sådant alster som jag klurat på länge. Bilden är dock aningen mörk och der är svårt att ursilja linjerna på en svart tröja där man försökt fota själv, men jag lovar att fler sånna tröjor kommer det bli och bättre bilder när min fotograf är hemma :)

Mönster: Grund från Burda men har ritat om ala linjer efter eget tycke
Storlek: 36
Tyg: Svart collage från Göksäter, blommig Hilco ifrån en facebook grupp.

No comments:

Post a Comment