14 July 2012

Sommar toppar till mig !

Lagom till min minisemester i Stockholm sydde jag två toppar som snällt fick följa med. 
Alltid lika roligt att sy till sig själv när man blir nöjd med resultatet.

Låt mig här presentera Geting toppen, vilket jag senare tyckte var ett komiskt färgval när jag skulle åka till Stockholm. Har utgått från ett vanligt linne, rundat det lite framtill och förlängt baktill med en rundning, till axelband har jag ett dubbelt sidenband som går som ett kryss över ryggen. Tyget är köpt på Myrin för tre år sedan men tyvärr var kbaliten inte den bästa, de har redan börjat noppra :( men så är det ibland med billigare tyger, detta var mer som en test för mönstret men blev rätt så nöjd ändå :)


Andra toppen ut kallar jag var ballerina-toppen. Det är en tubtopp med spets upptill. 
Denna var så rolig att sy och det gick på knappt 20 minuter så fler tubtoppar kommer det att bli. Jag har gjort den lite figursydd istället för rak och blev toknöjd med resultatet. Tyg till denna är köpt på tygladan i vänersborg, vanlig vit jersey och spetsen kommer ifrån min far.

No comments:

Post a Comment