29 August 2012

Mer från syträffen

Ja, på en helg kunde det sys mycket. Även om jag denna gång inte hade så många projekt.
Till en kär vän & trogen LillaSYSTER modell syddes det en Mr.Slips. 
Samma modell som tidigare och denna gång i rött utförande.


När tanke verkstan ändå var på full gång fick en vän visa mig hur man får till pannband på ett snyggt sätt och jösses så snyggt det blev. Blåa klöver har legat på hyllan länge och nu äntligen blev det ett fint pannband till mig själv som jag kan ha när jag promenerar genom stan på morgonkvisten.


Till tösabiten blev det även en gul bambi mössa. Detta tyget är så sjukt vackert! Jag blir helt varm och glad i hela kroppen när jag ser det, dock skar det i hjärtat mitt när jag skulle få ut en mössa när det gick mkt tyg till spillo för att på en bambi centrerad mitt fram .... Men sånt är livet ;)Och av en stuv bit för 15 kronor sydde jag mig en kjol men smock i midjan.
Väldigt enkel och ledig modell som passar perfekt att ha till skolan nu när den drar igång igen.


No comments:

Post a Comment