23 August 2012

Tyskland levererar !

Förra året var jag med i en stor sambeställning på tyger ifrån Michas i Tyskland. Inte förens nu har jag vågat mig på att sy i detta tyg. Jag köpte inte någon så stor bit utan hellre många små. Dock har jag endast klappat och tittat på dom tills i helgen när jag satte saxen i det. Det skar lite i hjärtat , som den tygälskare man är men är så otroligt nöjd med resultatet ! Sprundet blev dock några millimeter snett men vad gör de om hundra år som vi brukar säga. Man lär sig för varje gång. Mönster till denna är från senaste Ottobre, Little Lamb tror jag det hette. Har ännu inte provat den på ägarinnan utan endast på dockan och jag gillar modellen.

Och i morse knackade det på dörren och ett stoort paket kom med den snälla budbilen. Tyger från tyskland ! 22,6 meter tyg, helt otroligt. Så idag har jag klippt och packat för fulla muggar.  Bilder kommer :)

1 comment:

  1. Wow så fint, förstår att du velat spara tyget! =)

    ReplyDelete