13 September 2012

Leoparder i skolan


Fördelen med att själv kunna sy & pyssla är att man kan skapa sig nästan precis vad man vill. På jakt efter en ny almanacka med min syster som anser sig expert på ämnet flanerade många timmar på stan för att finna den rätta. Någon var guldig och vacker, vissa ansågs praktiaska men ingen uppfyllde mina önskningar. Därav beställde jag en personlig almanacka som man kan göra på nätet. Fick den precis som jag ville! Väl när den kom hem i brevlådan så fanns det inga men.. Jag var tvungen att ha ett matchande pennfack till skolan. Så väl idag tog jag mig tid med den dumma dragkedjan och sydde ett matchande pennfack. Oh så nöjd jag blev ! Finliret att sy i vävda tyger som ja knappt gjort de senaste 3 åren sitter inte i men toknöjd blev jag ändå :) Kanske borde man sy mer i vävda då det finns många fina mönstrade tyger som inte är trikå. Det tåls att tänka på!


No comments:

Post a Comment