11 November 2012

Små ponnisar


Helgen har ägnats till sömnad, inventering och tanke gympa!
1 december skall jag tillsammans med min vän Renis stå på julmarknad.
Vi är båda jätte glada, jätte nervösa och lite lätt tankspridda.
Men i helgen fick ja sytt en hel del. Samanlagt är det 42st mössor som är helt klara och 10st till ligger utklippta för sömnad. I helgen har jag även passat på att rita upp en fuskpolo, något som blivit väldigt poppis i vår syjunta-grupp på facebook. Tre exemplar har det blivit och på bilden ovan skymtas en med lila dalahästar, som skall till min systerdotter. Pannbanden nedan i rosett modell är till min systers chef som blev inspirerad av både mitt & min systers så jag hoppas de kommer väl till pass och att snön snart kommer till oss.1 comment:

  1. Dom två pannbanden var ju jättefina! Enkla och snygga.

    ReplyDelete