27 December 2012

Det vankas nyår..

.. ja och med stormsteg kommer det nya året närmare. Jag undrar lite vart mellandagarna tar vägen - allt går så fort. Igår & idag har jag tillsammans med min andra hälft gjort en make over på klädkammaren/syrummet. Nya garderober är inköpta och en ommöblering av hyllor är gjord. Så nu fick jag genast mycket mer yta att få plats på. I tankt med att vika alla tyger fint och sortera upp dom efetr färg, kvalitet och mycket mer beslutade jag mig för att packa bort alla vävda tyger, dvs dom som inte är jersey - interlock - velour - collage. För det är så sällan jag syr i dem och när jag väl gör det kan jag likväl tassa iväg och hämta lådan som de ligger i. Än så länge känns detta som ett bra beslut men vi får väl se om en vecka eller tre om ja kommer tassandes tillbaka med lådan.. :)

Men något sytt under julen har det ännu inte blivit. Jag har istället fokuserat på att få i ordning allt här hemma och njuta lite innan skolan drar igång igen. Man är ju inte mer än människa och vila det behöver vi alla.;)

Tomten han var snäll i år, han kommer med lite nya tyger.
No comments:

Post a Comment