13 January 2013

Ordning & redaOrdning & Reda har blivit något som tagit form i syrummet. Eller paradisträsket som det även kallas ;)

Igår befann jag & min käreste med alla andra på IKEA, inte nog med att det var kö för att köpa sig lite mat, det var människor överallt. Lite mer än vanligt vill jag nog påstå. Men tcha, lunchtid & lördag var nog de som gjorde det hela. Väl på plats så strosade vi igenom och samlade på oss det som stod på listan, men så fann jag dessa (se nedan). Tidsskriftsamlare, helt vita i wellpapp. Ahaa! tänkte jag och tog en packe, synd att jag inte tog två dock.. 5st för 15kr kallar vi för ett kap! Speciellt när man kan piffa till dom själv.


Så fram med det älskade limmet, skär till tapetremsorna och wips så har man gjort en makeover - igen! Väl på plats i syrummet fyller det sin funktion fullt ut, skulle dock behövt gärna två till för att få i de sista mönstrena. Imorgon skall jag införskffa nya - vita - pärmar istället för de svarta & röda. Jag har valt att dela upp mina mönster efter "överdel", "underdel" & "vuxen". I underdel till exempel finns allt från byxor, kjol, tights och kortbyxor till tcha allt möjligt. Men syrummet ser mycket mer ordning och reda ut och framförallt ljusare.

Det var ju någon klåfingrig med mycket bestämd ton som prompt skulle ha chokladbruna väggar i sin walk in closet, men i ett syrum vill man ha allt ljus man kan få så den tösen tänkte nog inte till ordentligt ;) Men jag lärde mig av detta oxå ;)


Så från golv till tak finns det tyger i massor, dock börjar det sina lite på det, försöker hålla mig från att köpa allt för mycket men det är svårt. Det ser kanske inte allt för mycket ut för ögat, men över 130 olika mönstrade tyger i regnbågens alla färger så är jag rätt nöjd med mina kap. De är uppdelade efter färg, kvalitet & tillverkare.


1 comment:

  1. Du har ett sånt inspirerande snyggt syrum. Blir så avis ;) själv håller jag till i köket i ett kaos bland smulorna :)

    ReplyDelete