07 January 2013

Smart förvaring

Under mellandagarna passade jag på att skapa kaos här hemma, jag tog mig friheten att möblera & bygga om klädkammaren / syrummet. Istället för öppen förvaring av kläderna valde jag att införskaffa ordentliga garderober där alla kläder fick plats i. Samt införskaffade rejäla plastbackar för att kunna förvara allt det där man inte vet var man skall lägga det..

I syhörnan - som nu fått större yta. Är smart förvaring det bästa som finns. Ett fler tal sortimentlådor är fyllda med små pryttlar man "bara måste ha"...

Idag tog jag ännu ett steg i smart förvarings trappan och utformade förvaring för alla dessa band som i tid och otid snurrar ihop sig och som är otympliga förvaring objekt. 

Till min hjälp hade jag glasspinnar - ja ni hörde rätt! Extra breda glasspinnar som går att införskaffa på Panduro bla.

På dessa rullade jag upp band efter band och slutligen var majoriteten av banden upprullade.
Nedan visas en del av alla de band som finns i min systuga. I en söt liten glasburk jag fyndat på loppis.

No comments:

Post a Comment