21 February 2013

Syfestival & födelsedag

Bloggandet har vart lite på efterkälken de senaste. Jag har haft en stor examinering i skolan där jag bla. sydde outfit som en sköldpadda.. Men nog om det. På alla hjärtans dag fyllde jag äntligen år. det kändes inte så jätte speciellt men jag var nöjd med att bli ett år äldre, ett år klokare och halvvägs till 50.. Det jag inte hade kunnat ana var att min älskade sambo med familj hade en stoor, tung och brummande överraskning till mig. Äntligen var han här, min alldeledes egna Janome Cover Pro!!! Jag skrek och hoppade av lycka. Vilken överraskning!

Lagom till min födelsedag hade vi även bokat en resa till huvudstaden och ett besök på Älvsjö mässan där vårens Syfestival nalkades. Kön var lång med effektiva kvinnor i kassan gjorde att vi snabbt kom in och kunde börja flanera. Hjälp va mycket saker över allt. Allt från tyg, symaskiner, pärlor garn till finuliga uppfinnigar och godis. Welcome to himlariket !

Eftersom jag besökt Borås syfestival innan så vet jag att när det är sytokar i farten är det viktigt att lokalisera på kartan vart man skall gå först, och det är med raska steg !! Jag kom 20 min efter öppningen så jag missade språkmachen som brukar vara i början men jag fick ändå med mig ett par goo bitar hem ! Efter en timma var jag nöjd! Min sambo tittade noga och frågade om ja verkligen hade köpt allt ja ville ha, och skall ja vara helt ärlig så hade jag det mesta redan innan, men det är stämningen som är underbar. Jag såg en hel drös med sytokar som man kommunicerat med på facebook bla och många trevliga tygförsäljare!
  
 

No comments:

Post a Comment