01 March 2013

Kuddar till soffan

Även hemmet skall få sig lite skön sömnad! När vi var i Stockholm på syfestivalen & mini semestern passade vi även på att shoppa lite annat. Min sambo och jag är väldigt mycket för små design prylar som kan förgylla tillvaron, även om möblemanget hemma just nu består mestadels av Ikeas utbud så finns drömmen om nått annat ;) vi hittade iallafall en underbar inredningsbutik som hette Norrgavel! Helt underbar butik dom vi strosade runt länge i. Bland alla fina möbler som vi visste att vi inte fick plats med i bilen så fann jag ett otroligt fin kuddfodral. Jag föll pladask ock köpte det. Samtidigt slog det med att undra varför jag inte har sytt ett gäng när jag ändå bär på kunskapen och har utrustningen. Så vi svängde in på Stoff&Stil i kungenskurva och köpte två stuvar med möbeltyg som blev perfekta till kuddar. Jag gillar när dom har lite grövre struktur. Väl hemma så sydde jag den en och idag blev den andra klar! Med unspiration från Norrgavels kudde med utanpåliggande dragkedja har jag nu gjort två nya kuddar till vår soffa!!No comments:

Post a Comment