30 March 2013

Påskens festligheter

Att inleda vårens ledighet med enkelheten att sy något till sig själv kändes som självklart. Njutningen av lyxkänsla, att lägga upp ett par på tok för långa jeanse, var på hög nivå. Efter att förgyllt sambons tillvaro att inte behöva snubbla på byxorna så sydde jag klart en vacker Julie till mig. I all enkelt valde jag en stuvbit jag rundat för 29kr på stoff och stil. I ärlighetens namn var jag tveksam till kreationen då mönstret kändes stort och tygvalet skeptiskt. Men med vit vikresår runt halsen så blev jag väldigt nöjd. Denna bluse fick pryda gårdagens familjemiddag. Tänk vad fint och elegant det kan vara i just sin enkelhet.

Men inspirationen tog inte slut där. En summerbasic blev till i all hast, fem sömmar och tre kantband så var de klar. Tygvalet till denna var självklar! Leopard mönster är en stående favorit hemma. Modellen är enkel, ledig och passar såväl vardag som fest. Denna prydde gårdagskvällens inflyttningsfest hos härliga vänner.

Imorgon hoppas jag på att finns tid att berätta för er om två fantastiskt roliga och inspirerande välgörande ändamål jag varit med i. Men tills dess, på återseende och en riktigt glad påsk!

No comments:

Post a Comment